Masaže

masaza00Klasična masaža

Klasična masaža predstavlja osnovnu metodu masaže koja se primjenjuje prilikom edukacije raznih masažnih tehnika. Upravo ona donosi toliko potreban osjećaj opuštenosti i olakšanje, gdje kroz pozitivne učinke pomlađuje tijelo.

 

 

 


cokoladna-masazaČokoladna masaža

Masaža koja opušta i podiže raspoloženje. Potiče lučenje serotonina-hormona sreće, njeguje i revitalizira kožu. Posebno se preporuča osobama koje su pod stresom i koje se osjećaju izmoreno i iscrpljeno. Mirisi s kojima nas obavije čokolada preplavljuju nas osjećajima neizmjerne sreće i zadovoljstva. Masaža toplom čokoladom budi sva čula, čini kožu mekšom i čudesno glatkom, a mirisom potiče stvaranje serotonina, hormona odgovornog za osjećaj sreće i dobrog raspoloženja.

 


sultan-masazaSultan masaža

Osnov ove masaže čini harmoničan rad ruku dvaju terapeuta. Na području masažnih tehnika ova masaža smatra se jednim od najefektnijih načina za brzo postizanje relaksacije i smanjenja napetosti u mišićima te stimulacije krvotoka. Četveroručnim učinkom pojačava se doživljaj ugode, potpuno opuštanje tijela i uma, eliminacija toksina uz prigodan ambijent i opuštajuću muziku. Sultan masaža je četveroručna  konbinovana masaža koja objedinjuje elemente obične masaže i elemente akupresure, pri kojem se vrši intezivna transmisija sa skladnim dodirom četiri ruke uigrane kao da su jedna.

 


Anticelulitna masaža

Kvalitetnom i stručnom anticelulitnom masažom smanjujemo količinu masnih stanica, potičemo cirkulaciju što dovodi do detoksikacije organizma i rješavanje otpadnih tvari. Vratiti će elastičnost kože i podići tonus mišića. Toplina trenja koja nastaje prilikom tretmana, razbija masne čvoriće i stimulira protok limfe. Također direktno djeluje na one dijelove tijela , poput unutarnje strane koljena i gornjeg vanjskog dijela bedra, na koje se teško utječe vježbanjem.  Potrebno je više tretmana da bi anticelulitna masaža u potpunosti ostvarila očekivanja, ali zadovoljstvo koje će proizići iz toga je neprocjenjivo.

 


med-i-mlijeko-masazaMed i mlijeko

U kozmetičkoj njezi med i mlijeko od davnina vrijede kao izvor raskošne i luksuzne njege, blagostanja i ugode. Kako bi sačuvala mladenački i lijepi izgled već ih je prije nekoliko tisućljeća, u vrijeme faraona, koristila i obožavala snažna egipatska vladarica Kleopatra. Stoga smo za Vas osmislili masažu, te njegu umorne i suhe kože i pomlađivanje zrele kože Milk & Honey hranjivom maskom.

Razmazite svoja osjetila, preporodite tijelo i duh uz našu masažu ‘med i mlijeko’.

 


sportska-masazaSportska masaža

Sportska masaža je vrsta masažne tehnike koja je usmjerena na meka mišićna tkiva,   ligamente i tetive.

Bez obzira bavite li se sportom rekreacijiski ili ste profesionalni sportaš ova masaža je pravi odabir za Vas.

Sportskom masažom zagrijavaju se mišići  jer se povećava protok krvi u njima što im smanjuje napetost i opušta ih. Masažom se rastežu i omekšavaju napeti ligamenti i tetive, a dodatno ih ojačava ugrijani mišići pa tako razrađeni ligamenti i tetive puno bolje funkcioniraju, rad im je učinkovitiji, a mogućnost ozljeda znatno je smanjena.

Sportska masaža doprinosi Vašoj općoj fizičkoj kondiciji jer nakon nje lakše podnosite duge i naporne treninge a i u slučaju ozljede ova masaža će Vam pomoći da se čim prije vratite u top formu.

 


ralax-masazaRelax masaža

Relax masaža je blaga ugodna ručna masaža kojom se postiže opuštanje organizma sjedinjenjem protoka energije.

U studiu Ogledalce za vas ćemo posebno pripremiti prostor…upaliti mirisne svijećice, i prigušiti svijetla uz laganu muziku, kako bi se mogli što bolje opustiti i u mislima otploviti daleko od svakodnevnih briga i stresa.

Prepustite se užitku i dozvolite nam da vas razmazimo makar tih sat vremena koje ste odlučili odvojiti za sebe!

 


energetska-masazaEnergetska masaža

Uz ugodan dodir ruku terapeuta, kroz ovakvu masažu primjenjuju se odabrana eterična ulja koja će dodatno omogućiti tijelu da osjeti što je to opuštanje, relaksacija, ugoda mirisa, jednostavno ozdravljujuća energija.

Ono što dobivate kod takve vrste masaže, jest to da vam se kompletno tijelo čisti od negativnosti što ste ga skupljali tokom godina. Pročišćava se svaka stanica, svaki mišić, kompletna  kralježnica, psiha, otklanjaju se “zastarjeli” stresovi, kao kada ogulite koru nekog voća koja nije za jelo, tako djeluje i vaše tijelo, te nakon odrađenog tretmana, osjeća se jedno veliko olakšanje i bistrija glava.