Njega tijela

piling-tijelaPiling tijela

Najjednostavnije rečeno, piling tijela skida mrtve stanice rožnatog sloja kože. To je sva ona koža ne baš primamljivoga izgleda, gruba i tvrda pa stoga piling kožu tijela omekšava i zaglađuje. Vaša koža će vam biti zahvalna te će bolje disati, biti vidljivo sjajna i glatka.

Pilingom tijela ujedno dobivate i efekt masaže koji stimulira i poboljšava cirkulaciju. Puno je dobrih učinaka pilinga a jedan je i da se koristi kod uraslih dlačica nakon depilacije. Na taj način ćete jednim tretmanom njegovati i brinuti se o našem najvećem organu – koži.

 


aromatherapy-spa-massageAromaterapija

Aromaterapija, (grčki aroma= miris, therapeia= liječenje, služenje), u svojem najširem obliku, doduše ne pod tim nazivom postoji već od najranijeg doba. Doslovno znači liječenje mirisom.

Aromaterapija je kontrolirana upotreba eteričnih ulja u svrhu očuvanja i/ili unapređenja zdravlja tijela, uma i duha. Aromaterapija se bavi čovjekom, njegovim fizičkim, emotivnim, mentalnim i duhovnim potrebama, te pruža podršku u njihovom manifestiranju i realiziranju.

 

 


anticelulitni-programAnticelulitni program

Tretman zamatanja tijela anticelulitnim aromatičnim uljima.Tijekom tretmana et. ulja prodiru kroz pore i putem krvotoka do limfnog sustava, te tako utječu na celulit. Grijanjem  u termo deki aktiviraju se prirodni putevi za odvajanje toksina i vode, jačamo imunitet kože i organizma.

 

 

 


manikuraNjega ruku (manikura)

Vaši nokti mogu izgledati urednije, zdravije i njegovano uz kozmetički tretman manikure. Svrha manikure je da očisti i oblikuje vaše nokte, te uredi područje oko samih noktiju. Osim što čini naše nokte i ruke ljepšima, manikura često ima i relaksirajući efekt i na nas same. Isprobajte tretman manikure u našem salonu sa iskusnim osobljem.

 

 


pedikura2Njega stopala (pedikura)

Tretman pedikure rješava vaše noge suvišne grube kože i omogućava vam lakši korak. Prilikom promjene sezone, koža vaših stopala i nogu zahtjeva tretmane kako bi izgledala što duže njegovano i lijepo. Poklonite im pažnju i brigu kakvu i zaslužuju.

 

 

 


waxing-course-liverpoolDepilacija

Kozmetički studio Ogledalce u svojoj ponudi ima širok izbor depilacija toplim i hladnim voskom, kako za dame, tako i za gospodu. Nudimo depilaciju voskom prilagođenu čak i osjetljivoj koži.