MISAO DANA

Vaša kosa ili umjetna kosa?

Jer svakako je bolje da uložite u svoju nego u lažnu.

Kosa koja se puno tretira, izbjeljuje, boji a pritom neadekvatno hrani i njeguje će sigurno pucati, lomiti se i opadati. U takvim slučajevima često posežete za nadogradnjom kose. U zadnje vrijeme smo dosta pričali o našim klijenticama koje su prije susreta s nama godinama koristile nadogradnju. Nakon odluke da prepuste njegu svoje kose u potpunosti nama došli smo do sjajnih rezultata. Salonska njega u kombinaciji sa njegom kod kuće dovela nas je uvijek do zdrave kose, a zdrava kosa je sposobna rasti u dužinu.

Učestalo korištenje kvalitetnih proizvoda u kombinaciji koja je specifična baš za vašu kosu dovodi do oporavka i do željene frizure. Važno je na vrijeme prepoznati probleme i baviti se njima. Ako ste u ovoj skupini koja nedostatke svoje kose nadomješta umetcima javite nam se. Mi volimo izazove i zanimljiva putovanja.

Destinacija je zdrava, lijepa i njegovana kosa.

Vaše Ogledalce 🖤

Moj Račun
Wishlist
Wishlist
Login
Create an account

Na vaš email ćemo poslati poveznicu za kreiranje nove zaporke.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

TOP

SHOPPING BAG 0

RECENTLY VIEWED 0