TIPS AND TRICKS

Šišamo da raste?!

Vremenski razmak između šišanja ovisi o načinu na koji tretirate svoju kosu. Nekome kosa duže izdrži bez lomljenja i pucanja dok je kod nekog stalna potreba za rezanjem ispucalih vrhova.

U prosjeku nekih osam sedmica bi trebao biti optimalan period za šišanje, kod žena naravno. Muškarci su svake tri do četiri semice na održavanju željenog oblika. Samo jedan milimetar skraćena kosa dobije instant volumen i osvježen izgled. Kosa u potpunosti oživi. Često se klijentice žale da kosa ne raste. Kosa uvijek raste. I to moramo imati na umu da ona raste iz korijena.

Ono što spriječava da bude duga je pucanje vrhova i lomljenje vlasi. I kod šišanja se ponovno vraćamo na dobru staru priču o njezi. Da bi bila duga mora biti zdrava i njegovana. Šišajte kosu redovno. Šišanjem odstranjujemo nezdrave dijelove kose a kvalitetnom njegom dajemo kosi zdravlje i sjaj. Dobitna kombinacija.

Vaše Ogledalce 🖤

Moj Račun
Wishlist
Wishlist
Login
Create an account

Na vaš email ćemo poslati poveznicu za kreiranje nove zaporke.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

TOP

SHOPPING BAG 0

RECENTLY VIEWED 0