Dobrodošli na novi website Ogledalce.ba
MISAO DANA

KOLIKO SMO STRPLJIVE ZA LJEPOTU?

patience

Ubrzani način života i korištenje društvenih mreža su koncentraciju i pažnju sveli na minimun a strpljenje u potpunosti izbacili iz naših života. Želimo sve i bez čekanja. Često ne pitamo ni koliko košta samo da se stvori. Lijep komforan život nas je razmazio, a to smo prenijeli i na djecu. Svi zajedno jurimo kroz život zahtjevajući, očekujući, tražeći i paralelno trošeći sebe.

Novi trend slow livinga uzima polako maha i vraća nas korijenima, prirodi, nama. Pomaže nam da nađemo unutarnji mir. Hoćemo li se ikada uspjeti vratiti na tvorničke postavke usporenog, realnog i razumnog života u kojem ne mora sve biti odmah i sada jer gle čuda i ne može. Pitanje na koje ćemo nekad saznati odgovor za sad možemo samo pretpostavljati.

Ono što sigurno znamo je da sa tim jurećim životom dolaze i posljedice. Jedna od njih je pitanje nama odraslima koliko smo zapravo strpljivi? Znamo li čekati?

Kao i svako promišljanje o životu i ovo je proizašlo iz svakodnevnih situacija u salonu. Kada klijentica poželi idealne pramenove mi ih želimo za nju još i više. Želimo da je sretna i zadovoljna. Proces vraćanja kose, nakon svih tretiranja i farbanja, u meku, svilenkastu i sa prekrasnim refleksijama je dugotrajan. Nemoguće je u tri sata izbrisati godine lošeg tretmana. Često je potrebno više posjeta salonu i konstantna kućna njega po preporuci da bi kosu uopće pripremili za boju koju želite. Pramenovi na pramenove daju oštećenja; kosu koja se rasteže i kida. Ponekad je nemoguće odjednom postići sve što želite jer je podloga toliko istrošena da je moramo prvo nahraniti pa tek onda izbjeljivati.

Važno nam je da ste sebi najljepše a vjerujte nam to ćete postići samo ako ste zdrave i vi i vaša kosa. Stoga svi zajedno se malo strpimo do pravih, konkretnih, dugotrajnih rezultata.

Ostanite zdrave, lijepe i pametne.

Vaše Ogledalce 🖤

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • Price
  • Description
  • Additional information
  • Add to cart
Click outside to hide the comparison bar
Compare
1
0