MISAO DANA

KOLIKO SMO STRPLJIVE ZA LJEPOTU?

Ubrzani način života i korištenje društvenih mreža su koncentraciju i pažnju sveli na minimun a strpljenje u potpunosti izbacili iz naših života. Želimo sve i bez čekanja. Često ne pitamo ni koliko košta samo da se stvori. Lijep komforan život nas je razmazio, a to smo prenijeli i na djecu. Svi zajedno jurimo kroz život zahtjevajući, očekujući, tražeći i paralelno trošeći sebe.

Novi trend slow livinga uzima polako maha i vraća nas korijenima, prirodi, nama. Pomaže nam da nađemo unutarnji mir. Hoćemo li se ikada uspjeti vratiti na tvorničke postavke usporenog, realnog i razumnog života u kojem ne mora sve biti odmah i sada jer gle čuda i ne može. Pitanje na koje ćemo nekad saznati odgovor za sad možemo samo pretpostavljati.

Ono što sigurno znamo je da sa tim jurećim životom dolaze i posljedice. Jedna od njih je pitanje nama odraslima koliko smo zapravo strpljivi? Znamo li čekati?

Kao i svako promišljanje o životu i ovo je proizašlo iz svakodnevnih situacija u salonu. Kada klijentica poželi idealne pramenove mi ih želimo za nju još i više. Želimo da je sretna i zadovoljna. Proces vraćanja kose, nakon svih tretiranja i farbanja, u meku, svilenkastu i sa prekrasnim refleksijama je dugotrajan. Nemoguće je u tri sata izbrisati godine lošeg tretmana. Često je potrebno više posjeta salonu i konstantna kućna njega po preporuci da bi kosu uopće pripremili za boju koju želite. Pramenovi na pramenove daju oštećenja; kosu koja se rasteže i kida. Ponekad je nemoguće odjednom postići sve što želite jer je podloga toliko istrošena da je moramo prvo nahraniti pa tek onda izbjeljivati.

Važno nam je da ste sebi najljepše a vjerujte nam to ćete postići samo ako ste zdrave i vi i vaša kosa. Stoga svi zajedno se malo strpimo do pravih, konkretnih, dugotrajnih rezultata.

Ostanite zdrave, lijepe i pametne.

Vaše Ogledalce 🖤

Moj Račun
Wishlist
Wishlist
Login
Create an account

Na vaš email ćemo poslati poveznicu za kreiranje nove zaporke.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

TOP

SHOPPING BAG 0

RECENTLY VIEWED 0