Dobrodošli na novi website Ogledalce.ba
NOVOSTI

ELMA I JELICA – DVA SMO SVIJETA RAZLIČITA

ELMA-JELICA-RADIONICA

U Posušju “centru svita” kako ga zove naša domaćica Jelica smo održali Hands On radionicu. Elma Hadžifejzović i Jelica Koštro u novouređenom Studiu Jelica su nesebično dijelile svoje znanje o kolorizaciji, tehnikama šišanja, umijeću poslovanja i ženskom poduzetništvu.

Dva potpuno različita pristupa poslu u kojem je svaka edukatorica pokazala što je njoj prirodno i na koji način radi u svom salonu, kako prilazi svojim klijentima, kako raspolaže bojama i znanjem te u konačnici kako dođe do perfektnog rezultata. Spoj Ying Yang je rezultirao dinamičnim radnim danom, veselom atmosferom i dobrim rezultatima na kosi.

Sudionice radionice su bile mahom vlasnice salona iz Republike Hrvatske tako da je ovo dijeljenje znanja bilo internacionalnog karaktera. Ogledalce je još jednom proširilo prostor djelovanja i pomaknulo svoje granice. Upoznali smo divne kolege i podijelili razmišljanja i svakodnevne probleme sa kojima se svi susrećemo.

Otišli smo s dojmom da je potrebno više radionica ovog karaktera u kojima ćemo pored edukacije jedni drugima pružiti i podršku, povezati se profesionalno i na taj način oznažiti frizersku zajednicu.

Ukoliko ste zainteresirani da dođemo i u Vaš salon sa Ogledalce timom koji će vam pokazati i odati tajne svog svakodnevog djelovanja u salonu i van njega javite nam se na mail [email protected]

 

 

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • Price
  • Description
  • Additional information
  • Add to cart
Click outside to hide the comparison bar
Compare
1
0