NOVOSTI

ELMA I JELICA – DVA SMO SVIJETA RAZLIČITA

U Posušju “centru svita” kako ga zove naša domaćica Jelica smo održali Hands On radionicu. Elma Hadžifejzović i Jelica Koštro u novouređenom Studiu Jelica su nesebično dijelile svoje znanje o kolorizaciji, tehnikama šišanja, umijeću poslovanja i ženskom poduzetništvu.

Dva potpuno različita pristupa poslu u kojem je svaka edukatorica pokazala što je njoj prirodno i na koji način radi u svom salonu, kako prilazi svojim klijentima, kako raspolaže bojama i znanjem te u konačnici kako dođe do perfektnog rezultata. Spoj Ying Yang je rezultirao dinamičnim radnim danom, veselom atmosferom i dobrim rezultatima na kosi.

Sudionice radionice su bile mahom vlasnice salona iz Republike Hrvatske tako da je ovo dijeljenje znanja bilo internacionalnog karaktera. Ogledalce je još jednom proširilo prostor djelovanja i pomaknulo svoje granice. Upoznali smo divne kolege i podijelili razmišljanja i svakodnevne probleme sa kojima se svi susrećemo.

Otišli smo s dojmom da je potrebno više radionica ovog karaktera u kojima ćemo pored edukacije jedni drugima pružiti i podršku, povezati se profesionalno i na taj način oznažiti frizersku zajednicu.

Ukoliko ste zainteresirani da dođemo i u Vaš salon sa Ogledalce timom koji će vam pokazati i odati tajne svog svakodnevog djelovanja u salonu i van njega javite nam se na mail [email protected]

 

 

Moj Račun
Wishlist
Wishlist
Login
Create an account

Na vaš email ćemo poslati poveznicu za kreiranje nove zaporke.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

TOP

SHOPPING BAG 0

RECENTLY VIEWED 0