Dobrodošli na novi website Ogledalce.ba
NOVOSTI

FUSIO DOSE – što trebate znati o ovom jedinstvenom tretmanu?

Bilo da kosu njegujete jednako kao lice ili ste u onoj skupini koja tek otkriva što je najbolje za nju Fusio Dose ne ostavlja nikog ravnodušnim. Omiljen kod žena, transformira kosu u svega 5 minuta. Nakon više od desetljeća ove ikone na tržištu Kerastase nam donosi nove formule i novi dizajn.

Što je FUSIO DOSE?

S do 30 jedinstvenih kombinacija, NOVI Fusio Dose tretmani u salonu trenutno transformiraju vašu kosu. Sastavljeni od dva dijela, koncentrata i pojačivača, Fusio Dose tretmane provode obučeni Kerastase stilisti kako bi vam pomogli u rješavanju vaših glavnih problema s kosom, a formulirani su na temelju vaših ciljeva za kosu.

 

Čak i oni koji izvrsno njeguju svoju kosu ponekad trebaju poticaj. Stres, oblikovanje i okolišni čimbenici mogu postupno oslabiti kosu, uzrokujući da izgleda suho i bez sjaja, ponašajući se na čudan, neposlušan način. Kada kosa počne pokazivati ​​znakove stresa, postoji brzo i jednostavno rješenje koje je dostupno u vašem najbližem Kérastase salonu—naš prepoznatljivi Fusio-Dose prilagođeni tretman za kosu. To je sustav koncentriranih formula za njegu i pojačivača koje vaš stilist može izmiješati za vas osobno, što rezultira kosom koja je meka, sjajna i nevjerojatno zdrava. Ovim tretmanom vaša se kosa brzo transformira i vraća svoj puni potencijal.

 Kako se koristi?

Sa 6 dostupnih koncentrata i 5 pojačivača, postoji do 30 različitih mogućnosti mješavina. Omogućuje vam da istovremeno ciljate na dva jedinstvena problema s kosom.

Prije početka tretmana, stilist će dijagnosticirati vašu kosu. Ovisno o tome što vašoj kosi najviše treba, odabrat će koncentrat (mala bočica) i pojačivač (velika bočica) za kombinaciju i raspršivanje po kosi. U roku od 5 minuta, vaš će tretman po mjeri biti gotov, a ostatak dana možete uživati u revitaliziranoj, potpuno živoj kosi!

 

Zamjenjuje vaš tretman fondantom ili maskom u salonu, ali nije isti. Molekule Fusio-Dose su do 100 puta manje od tradicionalnih proizvoda za njegu kose i nadopunjene su aktivnim tvarima za njegu kože.

Ovaj tretman ne možete raditi kod kuće. To je ekskluzivna usluga Kérastase salona. Fusio-Dose prilagođena formula zahtijeva profesionalnu procjenu vaše kose kako bi se odredila najbolja mješavina za vas.

Svaki posjet salonu vaš stilist će detaljnim pregledom odrediti probleme kose i kreirati svježe izmiješanu formulu koja specifično cilja baš na vaše trenutno stanje kose. Potrebe kose se nekada mijenjaju pri svakoj posjeti salonu, te će i preporuka frizera biti drugačija. Jedini tretman koji nudi raznovrsnost svaki put. Niste osuđeni na samo jednu formulu i proizvod.

Dođite u Ogledalce i rezervirajte Fusio Dose uslugu već danas!

 

 

 

1
0