NOVOSTI

FUSIO DOSE – što trebate znati o ovom jedinstvenom tretmanu?

Bilo da kosu njegujete jednako kao lice ili ste u onoj skupini koja tek otkriva što je najbolje za nju Fusio Dose ne ostavlja nikog ravnodušnim. Omiljen kod žena, transformira kosu u svega 5 minuta. Nakon više od desetljeća ove ikone na tržištu Kerastase nam donosi nove formule i novi dizajn.

Što je FUSIO DOSE?

S do 30 jedinstvenih kombinacija, NOVI Fusio Dose tretmani u salonu trenutno transformiraju vašu kosu. Sastavljeni od dva dijela, koncentrata i pojačivača, Fusio Dose tretmane provode obučeni Kerastase stilisti kako bi vam pomogli u rješavanju vaših glavnih problema s kosom, a formulirani su na temelju vaših ciljeva za kosu.

 

Čak i oni koji izvrsno njeguju svoju kosu ponekad trebaju poticaj. Stres, oblikovanje i okolišni čimbenici mogu postupno oslabiti kosu, uzrokujući da izgleda suho i bez sjaja, ponašajući se na čudan, neposlušan način. Kada kosa počne pokazivati ​​znakove stresa, postoji brzo i jednostavno rješenje koje je dostupno u vašem najbližem Kérastase salonu—naš prepoznatljivi Fusio-Dose prilagođeni tretman za kosu. To je sustav koncentriranih formula za njegu i pojačivača koje vaš stilist može izmiješati za vas osobno, što rezultira kosom koja je meka, sjajna i nevjerojatno zdrava. Ovim tretmanom vaša se kosa brzo transformira i vraća svoj puni potencijal.

 Kako se koristi?

Sa 6 dostupnih koncentrata i 5 pojačivača, postoji do 30 različitih mogućnosti mješavina. Omogućuje vam da istovremeno ciljate na dva jedinstvena problema s kosom.

Prije početka tretmana, stilist će dijagnosticirati vašu kosu. Ovisno o tome što vašoj kosi najviše treba, odabrat će koncentrat (mala bočica) i pojačivač (velika bočica) za kombinaciju i raspršivanje po kosi. U roku od 5 minuta, vaš će tretman po mjeri biti gotov, a ostatak dana možete uživati u revitaliziranoj, potpuno živoj kosi!

 

Zamjenjuje vaš tretman fondantom ili maskom u salonu, ali nije isti. Molekule Fusio-Dose su do 100 puta manje od tradicionalnih proizvoda za njegu kose i nadopunjene su aktivnim tvarima za njegu kože.

Ovaj tretman ne možete raditi kod kuće. To je ekskluzivna usluga Kérastase salona. Fusio-Dose prilagođena formula zahtijeva profesionalnu procjenu vaše kose kako bi se odredila najbolja mješavina za vas.

Svaki posjet salonu vaš stilist će detaljnim pregledom odrediti probleme kose i kreirati svježe izmiješanu formulu koja specifično cilja baš na vaše trenutno stanje kose. Potrebe kose se nekada mijenjaju pri svakoj posjeti salonu, te će i preporuka frizera biti drugačija. Jedini tretman koji nudi raznovrsnost svaki put. Niste osuđeni na samo jednu formulu i proizvod.

Dođite u Ogledalce i rezervirajte Fusio Dose uslugu već danas!

 

 

 

Moj Račun
Wishlist
Wishlist
Login
Create an account

Na vaš email ćemo poslati poveznicu za kreiranje nove zaporke.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

TOP

SHOPPING BAG 0

RECENTLY VIEWED 0