Elma

Hair Project 55

Prošli smo vikend uživali u Banja Luci u tom trenutku regionalnom frizerskom centru. U organizaciji virtuoza i majstora Željka Samardžije i njegovog tima unutar Hair Projecta 55 izmjenjivale su se edukacija, predavanja, razgovori.

Predstavljanje novih tehnika bojenja smo pratili na 10 različitih modela. Željko je sa putovanja u Brazilu donio novitete. Zanimljivo, drugačije, s posebnom životnom filozofijom da prigrlimo sebe, svoje godine i mudrost koju nam donose. Brankica Raković je svojim iskustvom u marketingu približila frizerima kako se što bolje predstaviti klijentu. Podijelila nesebično trikove koji provjereno rade. Neizmjerno smo joj zahvalni jer je u moru Instagram profila istaknula baš nas. Naše je zadovoljstvo što se trud i rad prepoznaju a mi ćemo nastaviti pomjerati svoje granice.

Kao šlag na tortu detaljno osmišljenog frizerskog druženja je bila sesija poznatih majstora frizerske regionalne scene. Stevo Pavlović, Danijel Marjanović, Jelena Jovanović i Elma Hadžifejzović ispričali su svoj put i iskustva koja su doživjeli gradeći uspješne priče i radeći posao koji vole, onaj za koji su rođeni.

Iz Banja Luke smo otišli sa posebnim utiskom a to je osjećaj zajedništva. Puno smo pričali o emocijama, posebno onima koje budimo kod klijenata a dogodio nam se bumerang, nas su pogodile još jače. Networking među frizerima je potreban i samo izgradnjom jake frizerske zajednice možemo očekivati velike iskorake u budućnosti.

Hvala Željku i cijelom organizacijskom timu na ovom jedinstvenom iskustvu. Sami možemo napraviti puno, ali zajedno možemo napraviti sve.

Voli vas Elma

 

 

Moj Račun
Wishlist
Wishlist
Login
Create an account

Na vaš email ćemo poslati poveznicu za kreiranje nove zaporke.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

TOP

SHOPPING BAG 0

RECENTLY VIEWED 0