Dobrodošli na novi website Ogledalce.ba

O nama

O nama

Salon lijepih frizura

ELMA HADŽIFEJZOVIĆ
CEO & Creative Director

Za Elmu ste sigurni da je vrhunski majstor,ako je poznajete znate da je još veći čovjek.Hrabra žena koju srce i ljubav vode kroz sve ove godine poduzetničkog rada. Kreira ljepšu stvarnost sebi, klijentima i svim zaposlenima. Mi se radujemo svim iznenađenjima koje nam stalno sprema, na prvu nekad nismo sigurni, ali vrijeme uvijek pokaže da su to bili pravi koraci za nas.

GALIBA ZEC
Senior Hairstylist

O neponovljivoj Galibi ne moramo puno pisati, djela govore za nju. Oduševljeni ste njenim radom i svojim zahtjevima ste je učinili zvijezdom Ogledalce salona. Nekad nam je teško s njom jer zatrpa i sebe i sve nas s poslom ali bez nje nam je još teže. Iako sedma godina poslovnog braka nije nam krizna. Želimo nam još najmanje duplo i radujemo se svemu što je pred nama.

LEJLA HADŽIEFENDIĆ
Senior Hairstylist

U virtualnom svijetu poznatija kao Lejla nema Instagram. U našem salonu poznata kao vrhunski frizer. Sa više od 10 godina radnog iskustva Lejla je Senior Hairstylist. Za termin kod nje podjednako se bore i žene i muškarci, posebno dame sa kovrčavom kosom. Kako sa škarama spretna je i sa kistom. Lejlu kolegice u timu zovu “pahulja” i ona je upravo takva. Tiha, samozatajna ali ostavlja za sobom veliki trag predanim i vrijednim radom. 

AMINA ČULIĆ
Senior Hairstylist

Od samih konzultacija sa klijentom, kroz cijeli proces pa do završne frizure Amina je potpuno predana zadatku. Pedantan i iskusan frizer kojeg cijenite i volite.  Potvrdu za to smo najviše dobili punim inboxom vaših poruka kada smo objavili da se vraća s porodiljskog. Vlada apsolutno svim tehnikama i  istinski je majstor frizerskog zanata. Lijepa Amina je dugi niz godina sa nama i veselimo se svemu što nam slijedi.

ENA JEŠOVNIK
Junior Hairstylist

Preobrazila se poput leptira pred našim očima od malene djevojčice, učenice do preciznog frizera. Iznenadi nas čestim promjenama svoje boje kose. Eksperimentira, isprobava, popravlja na sebi ako joj se ne svidi, sve to kako bi što bolje upoznala boje. Predano uči i upija, a potvrda njenog rada su baš vaši zahtjevi “molim kod Ene prošli put sam bila oduševljena” 

ILHANA ŠABANOVIĆ
Junior Hairstylist

Naša Hana je dijete Ogledalca. Nakon škole i akademije prva smo joj stanica. S nama je započela, s nama svakodnevno raste. Radišna, vrijedna i uvijek svima pri ruci.
Izrazito emotivna i svako stanje joj vidite na licu. Lako se naljuti ali je brzo prođe. Iako mlada predana je poslu. Njena ljubav prema njezi kose, protokolima i tretmanima ne prolazi nezapaženo. Hana je naš veliki potencijal i radujemo se svemu što je pred nama.

NERMINA HALILOVIĆ
Junior Hairstylist

Junior Hairstylist koji od prvog dana radi kao senior.
Bacili smo je u vatru, snašla se odmah i iako nije dugo s nama imamo osjećaj kao da je oduvijek tu.
Ponosna što je dio našeg tima a i mi jednako. Rado
izlazi u susret i klijentima i kolegicama. Vesela djevojčica koja puno priča ali puno i radi

ILMA ISMAILI
Hairstylist Assistant

Najmlađi član našeg tima još uvijek ide u školu. Iako je s nama samo dva puta sedmično odlično se uklopila. Ilma vrlo poštuje mentorsko okruženje, ima osjećaj za posao i kolegicama je od izuzetne pomoći. Posebno nas raduje što ima volju i želju za učenjem. Ništa joj nije problem i vrlo često pokazuje inicijativu.
Jedva čekamo vidjeti njene prve samostalne radove jer i sama kaže da bi se usudila već sad sve isprobati.
Čestitamo na smjelosti i želimo joj puno uspjeha.

MEGDINA OBUĆA
Hairstylist Assistant

Otkako je završila školu ova vesela djevojčica sa
odličnim smislom za humor uveseljava naš tim. Osim što nas zabavlja od velike je pomoći svim kolegicama.
Rijetko se nervira, sve prehoda sa osmijehom. U tom
hodu uči, raste, napreduje, upija znanje.

VANESA IMAN SPAHOVIĆ
Operations Manager

Ako ste ikada bili u našem salonu ovo lijepo lice vam je dobro poznato. Ključni je dio našeg tima i službena titula
Operations Managera bi možda najbolje opisala sve ono što radi i što nam znači. Uključena je u sve procese i većinu ih vodi. Trebalo bi puno više teksta nego to Instagram dozvoljava da opišemo koliko nam je bitna. Ako nešto nismo u stanju razriješiti zadnji pokušaj je uvijek “Pitaj Vanesu?”.
Vanesa zna kako Ogledalce diše i mi smo sretni jer
dišemo skupa.

MEDINA IMAMOVIĆ
Sales Manager & Make Up Artist

Ako ste na trenutak pomislili da ste u Bolivudu, imamo i mi svoju Aishwarja Rai.
Pola žena, pola kalkulator, kako se šalimo, jer s brojkama u našem timu nitko nije tako dobar. Njena zanosna kosa je predmet želja većine naših klijentica i pravi primjer kako se njegovati.
Bez dlake na jeziku Medina će savjetovati što je za vas najbolje i odgovoriti vas od onog što nije. Poznaje svaki proizvod i zato joj vjerujete, a usluge njenig makeupa traže djevojke od Australije do Amerike.

ALDIJANA HADŽIFEJZOVIĆ
E-Comm & Marketing Manager

Aldijanu rijetko viđate ali često čitate. Sve što izađe iz
salona prema vama prođe kroz njene ruke. Glavni su joj zadaci webshop i marketing, no nađe se tu ponešto od svega.
Nakon decenije rada u multinacionalnim kompanijama poslovni i privatni put je doveo u Sarajevo. Već je godinu i pol sa nama a vi ste to itekako primijetili.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • Price
  • Description
  • Additional information
  • Add to cart
Click outside to hide the comparison bar
Compare
0
1