MISAO DANA

Mladost ludost i kosa

💫Eksperimentirati sa stvarima počnemo u tinejdžerskim godinama. Kod djevojaka se javlja želja za promjenom boje kose. Hormoni divljaju i uzrokuju neugodne promjene kao što je masno vlasište i kosa, pojava peruti i slično. Da bi se prekrio bezličan izgled kose djevojke često posegnu za bojenjem. Nažalost krivim bojama, drogerijskim, agresivnim, koje neće dati željene rezultate, a povratak na staro je dugotrajan.

💫Zagovornici smo svega što je prirodno i predlažemo da se bojenje kose odloži što je moguće duže. Posavjetujte se sa profesionalcima koji znaju što je dobro za vašu kosu i primjereno za vaše godine. Saznat ćete da je moguće sa vrlo malo boje postići wow efekt. Uvijek poslušajte profesionalce ali i mamu. Mame znaju! Ponekad mame popuste pa onda spašavamo situaciju i brišemo suze jer nanesenu štetu je teško brzo otkloniti.

💫Ukratko, čuvajte prirodu svoje kose. Koristite adekvatnu njegu i kvalitetne šampone za čišćenje vlasišta i kose te bojite kosu u kontroliranim uvjetima pod budnim okom stručnog frizera i to ako baš morate.

Ne žurite nigdje, nećete zakasniti.

S ljubavlju tinejdžerima,

Vaša Elma i Ogledalce 🖤

Moj Račun
Wishlist
Wishlist
Login
Create an account

Na vaš email ćemo poslati poveznicu za kreiranje nove zaporke.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

TOP

SHOPPING BAG 0

RECENTLY VIEWED 0