Dobrodošli na novi website Ogledalce.ba
MISAO DANA

Mladost ludost i kosa

272261777_1124868671601147_7909909137465246164_n

💫Eksperimentirati sa stvarima počnemo u tinejdžerskim godinama. Kod djevojaka se javlja želja za promjenom boje kose. Hormoni divljaju i uzrokuju neugodne promjene kao što je masno vlasište i kosa, pojava peruti i slično. Da bi se prekrio bezličan izgled kose djevojke često posegnu za bojenjem. Nažalost krivim bojama, drogerijskim, agresivnim, koje neće dati željene rezultate, a povratak na staro je dugotrajan.

💫Zagovornici smo svega što je prirodno i predlažemo da se bojenje kose odloži što je moguće duže. Posavjetujte se sa profesionalcima koji znaju što je dobro za vašu kosu i primjereno za vaše godine. Saznat ćete da je moguće sa vrlo malo boje postići wow efekt. Uvijek poslušajte profesionalce ali i mamu. Mame znaju! Ponekad mame popuste pa onda spašavamo situaciju i brišemo suze jer nanesenu štetu je teško brzo otkloniti.

💫Ukratko, čuvajte prirodu svoje kose. Koristite adekvatnu njegu i kvalitetne šampone za čišćenje vlasišta i kose te bojite kosu u kontroliranim uvjetima pod budnim okom stručnog frizera i to ako baš morate.

Ne žurite nigdje, nećete zakasniti.

S ljubavlju tinejdžerima,

Vaša Elma i Ogledalce 🖤

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • Price
  • Description
  • Additional information
  • Add to cart
Click outside to hide the comparison bar
Compare
1
0